POKE TIME DRIEBERGEN - RIJSENBURG

POKE TIME DRIEBERGEN - RIJSENBURG Niet de enige, wel de echte!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 413 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Poke Time Driebergen - Rijsenburg. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 23:17 Super. Very tasty. We like that
20 mei 2022 om 22:03 Food was great, but had to wait almost 90min rather than the indicated 45-60min
20 mei 2022 om 20:47 Erg slecht! Bezorging van bijna 3uur, en ook nog niet alles geleverd….. Eten wat ik wel kreeg was opzich prima
17 mei 2022 om 7:43 Eten was heel goed te doen!
7 mei 2022 om 1:18 Het eten was super lekker! Alleen jammer dat de bestelling door elkaar is gehaald. De bezorging duurde minder lang dan wat er aangegeven was.
3 mei 2022 om 22:30 Enorm lange bezorgtijd voor een dinsdagavond. In het weekend zou ik het begrijpen.
26 apr 2022 om 19:01 Eten was lekker, helaas was een optie dat er iets niet op voorraad was, netjes over gebeld. Verder optijd bezorgd!
24 apr 2022 om 22:26 Eten is super lekker, je moet wel zorgen dat je afhaalt want bezorgen duurt erg lang elke x
22 apr 2022 om 22:05 2 uur gewacht op een bestelling waarbij verschillende toppings miste. Er zaten gigantische stukken ui in de bowls en het restaurant was na ruim 10 keer bellen eindelijk een keer bereikbaar waarna er laks werd omgegaan met mijn klacht.
22 apr 2022 om 20:23 Top!
21 apr 2022 om 21:11 Ik had mango bij mijn pokebowl besteld. Dit zat er helaas niet bij. Stond ook niet op de bon, maar wel op de bevestigingsmail. Helaas werd er niet opgenomen toen ik belde. Eten was verder wel lekker....
17 apr 2022 om 22:39 Pokėbowl en sushi was heerlijk!